6. 2. 2009

Vabrouchov likvidator superov

Nova zalezitost pod zadkom jeho velicenstva Peta Vabrouska ktoreho uz pozna pomaly aj ta tlsta predavacka v nasej samoobsluhe :) je z dielne ceskej firmy Author- pozor- nie je to ten special s ktorym pretekal pred rokom ale uplne nova vecicka......

Je to sikovne kolo aj ked na moj vkus trosku moc pomalovane, posleme Peta a dizajnerov z Authoru k Cibkovi na skolenie nech vedia jak sa ma vyladit zavodny stroj co do krasy........ :) ale kedze ako Peto vravi - nie je ziaden bikenarcis tak je to ospravedlnitelne :)

Priemer 40km za hodinu nie je lahke utocit naviac tak aby sa dal zabehnut maraton pod 3hodinky takze asi to bude trosku viac nez len vo farbe kola :)
No a podla poslednych sprav je na tom P.V. vykonnostne celkom dobre, 69tis antioxidantov v tele je pomerne dost :)) takze v malajzii to bude asi na bednu ked nie priamo na vitazstvo :)

Peto si ho takto skusal v aerotuneli v prahe, kam sa dostal aj moj azijsky spolubojovnik Kajo Dzalaj/k tomu sa este dostanem/ No v tenkom drese v chladnej hale dupat do pedalov proti 50km/h vetru mi pride ako uchylka :)ale rozhodne by som sa na to nechal nahovorit.............

------------priznam sa ze ked som sa nechal nahovorit hrat sach s andrejom cibulkom tak to uz zvladnem uplne vsetko :)))))


....oslavili sme s petom pekne umiestnenie v almere, druhy flek na floride, tesim sa na vitazny pripitok v malajzii :).....skoda ze tam nebude filip, bol by to rozhodne dobry fight... :)

Žiadne komentáre: