11. 2. 2009

Raslavice mieria do Malajzie

Nebudem urcite velmi prehanat, ked poviem ze urcite tento borec moze zamiesat kartami o par dni na ostrove Langkawi. Kto si pamata suboje ktore Kajo zvadzal minulu sezonu s Filipom na majstrakoch slovenska alebo s Petom Vabrouskom na Moraviamane tak mi uveri ze Malajzia by za urcitych podmienok mohla byt miesto kde Kajo moze urobit minimalne tak skvely vysledok ako pred rokom Miso Kulich ktory vyhral svoju age group. Zatial co u Misa jednoznacne sa jednalo o postup na Hawaii, tieto ambicie Karol nema.

Kazdopadne 28.februara na Ironmanlive.com mozete vsetci vidiet ako sa Kajo pobije so zvyskom startoveho pola na IRONMAN MALAYSIA 2009 na svojom gigantickom Cervele ktore si podobne ako Peto Vabrousek otestoval aj v aero tuneli v Prahe...

Letime uz 19.februara takze na aklimatizaciu bude kooooopec casu na co sa obaja moc tesime lebo taky tyzden v tropickych horucavach pri tomto pocasi nemusi padnut vobec zle :))))




Inak vedeli ste ze vychodne slovensko je rodiskom skvelych ironmanov? :) Napr. nasa slovenska jednotka, Filip Kristl - Humenné , dvojka : Karol Dzalaj - Raslavice pri Presove, trojka : Mato Holecko - Krompachy, najkrajsi a najrychlejsi dorastenec Andrej Cibulka - Presov :) a to uz vobec nespominam seba............ :)))))))))))))))a to ani nechcem zakriknu ze Mirko Princik - chodiaci pruser, zivelna pohroma a neriadena strela sa chysta na gulervucu sezonu pod vedenim Filipa - to budu hukoty :))))))

8 komentárov:

Mates povedal(a)...

ta nenormalne s tyma vychodnarama kua.. vsade sa trepu a vyhravaju, ale rodene pastiky sa nedaju a pojdu do teho toho roku naplno. Drzim Vam seckim palec v tom Malajziu, budem Vas onlajn sledovat borci..

Kilo povedal(a)...

Chlacpi Triklub je v pozore a budem cucet do monitorov ako to vsetko dopadne v malajzii a co sa tyka sezony ... tak na to sa tesim aok uvidim sa prehanat fesakov z Vychodu :))..

Palo povedal(a)...

tak tak aj ja budem sledovat :)
Drzte sa nech seci vedia ze vychod je najrychlejsi :)))

Ironjoe povedal(a)...

Na 28. februar si beriem z prace volno a moje oci budu sledovat skvelich vychodnare na ironmanlive.com. Moooooc sa tesim na velke vysledky a drzim palce (aj na nohach)

Unknown povedal(a)...

Ďakujem autorovi článku za propagáciu mojej rodnej obce. Keď sa o tom dozvie starosta, myslím, že čestne občianstvo Raslavíc máš Marek iste. Časom možno aj menšia busta pred miestnou ZŠ. A že sa východniarom darí aj v triatlone, potvrdzuje fakt, že východniari sa vo svete nestratia. Ak by sme sa do mája nevrátime z Malajzie, tak sú aj výnimky, ktoré však len potvrdzujú pravidlo.

Anonymný povedal(a)...

Ak ma pamäť neklame, Raslavice su ešte vždy pri Bardejove, nie pri Prešove. Ondriško

SHOCKER :) povedal(a)...

Sice do Bardejova je to o kilometer menej ako do presova /zdroj google.maps.com/ ale cloveku ktory oznaci Bardejov ako mesto predplatim cestovne na vysetrenie svojpravnosti :)))))))))

Humenne na to nie je o moc lepsie, tak som rad ze som poctivy vidlak z udavskeho :)))))
jak hovoria kamosi na floride - redneck :)

Cibo povedal(a)...

boyz drtim palce