11. 6. 2008

Czechman 2008

WARM UP TORPEDO TWINS : HOLECKO-NEMCIK :)

Trosku neskor ale predsa len vam idem poslat maly report z vikendu. Zatial co vy ste mokli v bahennom zabale v dvoroch, my sme sa s mojim treningovym guru -Matom Holeckom posunuli na zapad k pardubiciam na pekny stredny TT. Doslo viac ludi ktori sa ukazuju sem tam aj na slovenskych triatlonoch, inak orientovani na dlhsie vzdialenosti okrem skalicanov, nitranov
zilincanov slovensku squadru doplnili Totalne Ambiciozni Triatlonisti z martina vedeny jeho nekonecnostou Danom Konecnym :)


Pretek urobeny skvele, 2kola plavania, uzil som si trosku futbalu, nejaky pepik plavajuci hned za mnou v haku sa snazil ma steklit po nohach , tak som ho kopol do drzky :)cha......lenze on bol nedobytny, zase ma posteklil, zase som ho kopol....a tak som sa zabaval cele druhe kolo. Nedobytny masochista sa nakoniec asi pod vplyvom pocetnych zraneni rozhodol ze ma obehne lenze siel blizko mna , skoro na dostrel tak som ho este slahol laktom po tlame -akoze na rozlucku :)


3kola na bicykli boli ooobrovskym zazitkom, trat jak na mna robena, rovinka s par kopcami na osviezenie mi sadla ako majkiho zadok na primerane velky nocnik :) vysantil som sa uplne kompletne, uz davno sa mi nestalo ze by ma nik nedosiel na kole, aj ked to bolo asi 96km co mi nakoniec ukradlo osobak mi vysledny priemer vysiel 36,2km-h.


Horsie to uz bolo z behom ,kde na moje zdesenie dali organizatory len powerbary-to ako keby cibka cakali, lebo on to lubi, ale ja ani nie....potom tam boli uz len gely -bleeeeeeeeee.... Teda naozaj nic proti gelom , napr. v pornografii je ich pouzitie velmi rozsirene a akteri si ich nevedia vynachvalit, nie len kvoli nutricnym kvalitam ale aj pre ich konzistenciu -ktora je pre mna absolutne smrtiaca - kedykolvek dam do ust gel, vsetko vo mne sa otaca hore nohami ako ked neopren vyzleciete spodnou stranou nahor...


Takze som si cupkal nalacno s prichadzajucimi krcami. Cestou som popozeral vseeetkych tych coo som si na kole podal, hrozu vo mne vzbudil moj guru Mato Holecko, ktory sa popri mne prehnal rovnakou rychlostou akou siel na bicykli - 1.14 na polmaraton v strednom triatlone vratane 3minutovej pauzy na vyriesenie metabolickych prebytkov je cas ktory v cieli budil hrozu- druhy najlepsi bezec bol asi 5min za nim :) Cestou ma samozrejme obehla aj Kika Lapinova a asi mi kazdy da za pravdu ze je to uzasny pocit, bezat aspon chvilu za nou :) rrrrrrrrrrr


Vecer pri pivku nam kamos opisoval podobnu situaciu ked na nejakom tt bezali lesom asi 6chalanov za jednou babou s peknym ....dresom... a ta chudinka zle zabocila....a tych 6indianov prestalo vnimat trat, smerovky, odbocky a sli slepo za nou .......... :)takze borci + modelka sa kompletne asi na pol hodinu stratili organizatorom kdesi do luk a hajov ale nasli sa takze to bolo ok :).........hormony........hm.


Cele tretie kolo som uz siel len na vyzrazanu sol z mojej kombinezy, hresil som jak pohan ze neni na trati ziadne jejdlo a v duchu som si spominal na tu macicku ktora spinkala na ceste asi na 10tom kilometri - sice jej chybala zadna naprava a trosku ju uz papali muchy ,ale furt by to bolo lepsie ako tlacit gely........:)Taaaaak a do ciela som sa dotackal 30sekund za osobakom z madarska - 5.10 - tam sa ale bicyklovalo len 80km takze spokojnost :)


O tyzden je MORAVIAMAN.......tak nebudte pastekari a treba urobit aspon stafetu :)


7 komentárov:

Kilo povedal(a)...

Marecek skoda ze nie si na gely a baby ... neviem co ta moze viac namotat na vikon ...... :)

Cibo povedal(a)...

marecku, dnes som bol nuteny zaviest pravidlo ze v praci uz nebudem pozerat tento blog: Bolo to po tom, co som si precital tvoj clanok, nasledne som porusil firemnu open-door policy, zavrel som sa v kancelarii, spustil zaluzie, do huby som si napchal toaletny papier a 10 minut som lezal na zemi a rehotal sa z teba. bratu, toto mi uz viac nerob ;-)

Cibo povedal(a)...

inac, ten moraviaman este neviem, musim sa porozpravat so svojim trenerom, maj sa, an/

Stupi povedal(a)...

Jaj ta ti ma myslim obehla v Senci niekde, veru pekny pohlad, aj som mal chut bezat za nou dlhsie kedze oci chceli ale nohy nejako vypovedali poslusnost.

SHOCKER :) povedal(a)...

Mily Stupmajster - mali by sme sa nad sebou silno zamysliet lebo casy kedy s nami hormony dokazali aj nemozne su zjavne daleko za nami :)niekedy stacil len pohlad na peknu pretekarku a ja som behal 3min na kilometer - vcil som lenivy a ani keby predomnou bezala Ashley Long -moja oblubena charakterova herecka - tak to pod 5minut nestlacim :)

Mates povedal(a)...

predo mnou bezala v nitre a veru mal som co robit aby ma po desiatich hodinach dako nabudila k vykonu(bezeckemu) ale bars piekne pozadie ma, o tom potom. P.S. ja by som to stlacil aj pod 3 min., ale len tak v dakej kadibudke pri trati, tak neviem...

Cibo povedal(a)...

Boyz, kludne dalej snivajte...

Marek, iba som chcel ze ten kupaci ubor ti skvele pristane, ktoreho Usamu si z neho vyzliekol?