8. 1. 2008

Timove logo - výzva

Zdar borci! Tento tyzden budeme mat na chate v Jasnej za ulohu vytvorit si timove logo. Kedze nase HULA – GULA dresy nevysli (Cibo sa iste tesi ;-)), ostaneme asi pri nazve Triklub. Posielam prvy napad. Komentujte iba napad (farbu a font som nestihla zmenit). A posielajte iba slusne a mile komentare ;-) diky.

8 komentárov:

Cibo povedal(a)...

Aha, tak vidim ze sa tu deju veci ktore sa mi ani nesnivali. Zamyslime sa najprv nad nazvom, ked budeme blogovat ako Triklub FTVS tak si to moze dotknut Juraska alebo nebodaj niekoho na UK. Co nam nemusi vadit, ale zrejme to nie je jedina moznost. Hula gula je asi opacny extrem, mozno existuje uprostred nieco dostatocne repre a primerane sexi. No neviem, to asi chce vazny brainstorming za pomoci kreativitu podporujucich a mierne omamujucich a latok, tak mozno sa nam nieco podari spachat cez vikend v Demanovej ;-)

Anonymný povedal(a)...

...som prave myslela ze musime vystupovat ako Triklub na pretekoch...

Anonymný povedal(a)...

Sika ale mne sa tne navrh pacil .....
No a co a ako budeme to fakt musime rozhonut a cim skor lebo uz aj dresy sa blizia na slovensko a tim padom tam musi byt aj nejake nase logo....
takze vyzyvame vsetkych nech sa to nejak da do kopy....
kilo

Šašo povedal(a)...

Ja som si tiez myslel, ze sme oficialne Triklub FTVS a nazov si len tak zmenit nemozeme, tak ako to vlastne je?

To, ze by sa to mohlo dotknut Juraska ked si tu budeme blogovat pod nazvom FTVS je mozne (aj ked nepochopitelne, kedze mu reprezentujeme klub). Ale zas na druhej strane sa ho podla mna dotkne este viac ked dojdeme na preteky s logom s nejakym uplne inym nazvom. Tak ma nejako zasvatte do toho. My sme oficialne clenmi TRiklubu FTVS alebo sme len pobludeni, roztruseni triatlonisti?:Ved aj v samotnom logu od Siky mame 3klub.

Inac napad loga sa mi paci.

Cibo povedal(a)...

Aha, tak to skusim uviest na pravu kolaj: Ano, registrovani budeme v TRIKLUB FTVS. Ale nie nevlastnime ten nazov (a nie sme jedini pretekari v klube). Takze ked ideme robit logo, ktore chceme zverejnit, tak to musime mat dohodnute oficialne.
Moj predchadzajuci komentar sa tykal nazvu a loga pre tento blog, co moze byt Triklub (ak budeme chciet), ale tiez to musime odsuhlasit s p.Juraskom.

Anonymný povedal(a)...

Ok pani tak vidim ze sa nam treba zastavit za p. Jurasekom . Ja tam mam aj cestu lebo by som mu mal dat blocky za bazen ... tak mmi pls napiste co by ste chceli prejednat a ja to s nim prejednam. V podstate nemusim to byt ja ale aj hoci kto iny. :)

vase kilo

Cibo povedal(a)...

Misovi pre Juraska:
1. ze si chceme dat logo a nazov na dresy a ze co on na to
2. dtto o tomto website

Kilo povedal(a)...

ok andrej zajtra mu zavolam a dohodnem si s nim rande.... uvidime kedy mu to sekne ja by som najradsej v piatok ... a hned budeme mat rozlusknuty oriesok....
kilo