9. 1. 2008

Ad: Logo



Ak by boli dresy s potlačou aké navrhla sika,alebo aj tieto moje :P, tak by na to nikdo nič nehovoril si myslím,su dostatočne neutrálne a nevystihujú podstatu samostatného klubu,museli by sme mať svoj individuálny názov. Môžme si dať na prsa nápis Triklub ftvš a pod to naše logo(ktoré by malo byť asi menšie ako názov) ,alebo iba logo a na druhú sezónu si založíme vlastný klub :),tento rok sme sľúbili,že budeme pod triklubom... a ešte stanovy STU ,len pre zaujímavosť:

2.10. Oblečenie
a/ STÚ odporúča všetkým oddielom a klubom nosenie oficiálneho jednotného klubového oblečenia.
Oddielom a klubom sa odporúča posielať všetkých svojich pretekárov na všetky ceremoniály (vyhlasovanie víťazov) v uniformovanom oblečení.

3. Reklamy
Spoločné reklamy na oficiálnom oblečení družstiev budú povolené, odporúča sa, aby neboli väčšie ako názov klubu. Spoločná reklama na osobnom výstroji (neoprény, prilby, čiapky, topánky, bicykle, a i.) je záležitosťou oddielov a klubov, prípadne samotných pretekárov.

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Mates tak ako abdrej hovori treba to prejednat s p. Jurasekom. On je zakladatel klubu a tym padom aj staturna osoba klubu.
Ale som rad ze sa to takto pekne vsetko rozbieha.
kilo

Sika povedal(a)...

mne sa tieto loga pacia. tiez si myslim ze logo a nazov timu mozu byt rozne. zoberte si napr adidas - maju nazov a logo su 3 pruzky. normalne ma firma viac variant - malicku iba s logom, logo + nazov firmy, nazov firmy.