18. 6. 2009

Pozvanka na MORAVIAMAN 2009

Pravdepodobne vacsina z Vas da prednost inym formam travenia vikendu no tak ako za seba, tak aj za mojich dvoch uzasnych kamosov Sylvy Valouskovej a Jirku Danka Vas chcem pozvat na dalsi rocnik dlheho triatlonu na Ironmanskych vzdialenostiach - tradicne na Strkovisku v Otrokoviciach - pre tych co chcu dojst, tak ked pridete do Otrokovic tak smer PREROV par km po dialnici potom staci odbocit do prava a ste na Sterkaci, kde sa to kona...

Osobne tam idem asi uz 6rok po sebe a takuto kamaratsku atmosferu mozno najst v nasich koncinach len tazko :)A to nevravim ze za symbolicke startovne som si u Daňkovcov a darcekov co kazdy startujuci kazdy rok nafasuje vcelku slusne dopnlnil gaderobu...

...neda mi nespomenut krasny triatlon v Grazi kde za hriesnych 70eur sme fasovali musli tycinku a hodne lacne tricko ktore sa vdaka syntetickej tkanine nezisteneho druhu nehodilo ani na utretie bicykla :) - podotykam s vytlacenou nalepkou hodne nepodareneho loga zavodu

...nuz co....rakusania su svojski ale zavod bol naozaj krasny :) Nie zeby na moravu bolo treba ist len kvoli darcekom :) Skvele zazitky co som tam zazil este ked sme sa nahanali s IronJOEOM - Jozkom Szabom - servis mal na starosti Andrej Krajcik- btw-Jozo natiahni teplaky a o rok nech si tam....:), alebo ked pred rokom sa tam rozbijali Cibko s Mireckom na stafete, a samozrejme moja zivotna laska - najuzasnejsia obcerstvovacka na svete - Kacenka na ktoru sa moc tesim :)

Inak okrem toho ze - ak sa podari urobit moj 19-ty zarez na pazbe tak hadam konecne padne klubovy rekord - v Supernove to zatial drzi Cibko- a mojich vysnivanych 10.19.xx co sa nepodarilo na Floride /a uz vobec nie v Malajzii :) haha/ snad padne tentokrat... aj ked to bude asi nebude lahke a asi aj trosku boliet :)

Dodatocne sa ospravedlnujem mojmu plaveckemu guru -Andrejovi Orlickemu za neucast na TTT ale verim ze podobne ako v Linzi Ti urobim moravskym casom radost :) no ak vam vyjde cas po TRIATHLON TIME TRIAL , tak sa kludne dovalte na fajne pivko a finale Moraviamanu.

A pripajam par teplych slov od najvyssej megaprezidentky Moraviaman-u Sylvie Valouskovej - sluzobna prezyvka - Vachošek :) :) :)

Váháte a potřebujete nějaký impuls, proč dojet? V tomto roce budete mít jedinečnou šanci vyhrát Rámovou sadu CA - TRI od firmy Author či neopren od firmy Blue Seventy.

Manželky, přítelkyně a děti berte sebou. Nebudou se nudit, jednak starostí o své nejbližší při samotném závodu, ale také si mohou na vlastní "nohy" vyzkoušet lekce Schwinn cyclingu a to na plánovaných lekcích v 11.00, 13.00, 15.00 a 19.00hodin. Pro vaše ratolesti je zde možnost zazávodit si o poháry Petra Vabrouška a získat tak skalp, na který budou vzpomínat delší dobu.

Večerní posezení vám zpříjemní muzika v podobě cimbálu. Stále je možné se přihlásit a je to velmi jednoduché. Mrkněte na stránky, najděte si přihlášky, které jsou stále aktivní, vyplňte a pošlete.Večer jak zasednem k pc, vše aktualizujem a máte to zpečetěné. Veškeré ostatní věci se vyřeší přímo na místě.

http://www.moraviaman.cz/

3 komentáre:

Cibo povedal(a)...

Marecku, tomuto sa neda odolat.

Nebudem od zaciatku, lebo rano planujem vyzivny trening v kombinacii s TTT. Ale hned ako skoncim balim svestky a pridem si pozriet ako na Morave pretinas cielovu pasku a zdvihas ruky nad hlavu v serotoninovo-endorfinovom opojeni.

Silno ti drzim palce bratu, vceru ten klubovy rekord sa uz patri prekonat ;-)

Mates povedal(a)...

Marecku drzim palecek a ked sa tentokrat viac zblizis z plazmickou, tak rekord urcite padne.

Palo povedal(a)...

10:16:41 to bude podla mna vysledny cas.
Plazmicka na zivo vyzera este lespsie ako z fotiek, Mates takze ak si marek opat vytunoval nechty a zoberie svoje rýchle tretry tak na biku mozeme ocakavat cas pod 5 hodin

Marek silno drzim palce nech je to este lepsie ako ten moj typ ale hlavne si to uzi :-)