23. 1. 2009

Race Calendar - Zaxpeed Edition

Andrej, Tvoj vkus je absolutne dokonaly, tie maciatka co sa vedia bicyklovat su krasne ale tuto je zaxpeed ak si si nevsimol - a ideal krasy vhodny pre kalendar sa ponuka priam automaticky :)Majky je krasny clovek, velky charakter, alfa a omega celeho triatlonoveho bytia - naviac je clenom vykonneho vyboru cim si zasluhuje absolutnu uctu :)...a povedzme si uprimne, nevypada krajsie nez tie babenky? :)

Taktiež si dovolim poznamenat ze spravny triatlonista ma sezonu 13mesiacov v roku a nie len zopar :) osobne si rad zapretekam od februara do novembra len trosku zbohatnem :) :) :) ale je tu vela plavcov, zimnych triatlonistov, sachistov, a inych pacientov co urcite budu mat co skrtat cely rok :)Takze pre vsetkych zaxpeed pozitivnych je tu novy kalendar pod nazvom MAJKY live in ALMERE mozete si to vytlacit a silno zaskrtat najlepsie preteky :) PF 2009 :)



5 komentárov:

Cibo povedal(a)...

Tak z tohoto raz bude zberatelsky artikel. Hned posielam na tlaciaren a bezim si to podpisat od Majkyho :-)

SHOCKER :) povedal(a)...

No dnes som uz mal telefonat od vydavatela kalendara Pirelli ...vcera dosiel mail od Sports Ilustrated - plavkova edicia a ocakavam tiez silny tlak od Victoria Secret. Plan je je nasledovny : Cibko zoberie svoj velamegapikselovy fotoaparat, nafoti majkyho v rafinovanych scenach, ja to spenazim a v jeseni ideme na havaj robit funclub pre Tamaru :)

Majky : sportuj aby si bol este krajsi a fotogenialnejsi :)

Ironjoe povedal(a)...

Ten nas Majky je naozaj fotogenicky. Uz vela nemusi sportovat, sekne mu to aj bez toho. Tiez si to musim vytlacit a zaskrtat nejake terminy. Bohuzial iba ako fanusik, ale o to vacsi :-)

Cibo povedal(a)...

boyz, majky je teraz vysekany ako zo skaly, babenky uz saleju :-)

SHOCKER :) povedal(a)...

jozko urcite nebudem jediny komu na tratiach ironmanov chybas tak co keby si prestal s objemovou pripravou a trosku sa pridal - lebo ta "skala" do ktorej si zaklial svojho ironmana je uz dost velka na to aby si z nej vysochal konkurenciu do triklubu :))))