18. 1. 2009

Cannondale is back

Je to uz jasne: Cannondale sa vracia na slovensku triatlonovu scenu a to rovno s legendarnym strojom CAAD3/R1000. Bizuteria je uz tradicne Dura-Ace, Roox, Spinergy a Selle Italia. Hadajte kto ho bude jazdit ;-)

PS: Bolo mi luto, ze tento krasny ram u mna len tak lezi, tak som ho cez vikend trochu oprasil. Uz sa tesim do Chorvatska :-)))

10 komentárov:

SHOCKER :) povedal(a)...

Pan Cannondale - som rad ze Vas znovu vidim, uz sa mi za Vami cnelo a bolo mi aj luto ze ta defka De Rosa tak razantne zabrala Vase miesto. V novej 10rychlostnej dimenzii s bielym nadhladom Vam to moc pristane a dufam len ze Vas majitel nebude chciet zase aby som ho ucil ako sa pretlacat na ceste :) bolo by mi to fakt luto...:)))Prajem Vam vela krasnych kilometrov a nedbajte na staru pravdu ze "majitela si nevyberier ". bude to dobre, Cibo je OK :)

PS : tomu sa hovori - bajk - gulervac :) ked si k tomu priratam nohy zn. Cibulka, hlava - mozog utocnik piatej generacie - že intel insajt po psychotuningu z mojej produkcie - tak si andrej bude musiet vyziadat v praci novu kancelariu na medajle a trofeje :)

Kilo povedal(a)...

Noooooooo citim ze ide oteplenie a tak vas pan Canondale asi uvidime skor na cestach :)))..

Krasny to bike

SHOCKER :) povedal(a)...

no ta toto je uz nenormalne teplo...
asi by som sa mal stat na par dni pastekarom lebo tu na vychode mi uz mrznu g... galusky :)

Majky asi citi to teplo ktore na neho vanie z vykonneho vyboru :)ZE? :)funkcionar

Cibo povedal(a)...

Marek, ber to ako vyzvu. Silno sa tesim na foto tvojej novej Plazmy.

Urcite ta potesi, ze oba bajky - R1000 aj Plasma - maju spolocny rodokmen v osobe Scotta Montgomeryho. Ten v r.2003 odisiel z Cannondale prave do Scottu. Btw. je to syn legendarneho Jima Montgomeryho, ktory Cannondale zalozil a dlho aj viedol.

SHOCKER :) povedal(a)...

Sice mam strasne rad historiu bicyklov ale priznam sa ze historia ich tvorcov mi fakt vela nehovori... viem ze keby Andrejov staronovy stroj bol vyrobeny na slovensku , jeho historia by mohla byt aj takato :

Jozef Kanondal zo Zazrivej si zobral za manzelku Margitu Skotovu z Ocovej. Lenze Margita Kanondalova za slobodna Skotova podviedla Jozefa s nejakym arabom a po 9mesiacoch sa im narodil syn ktory dostal meno Sin Aps Kanondal. Ked vyrastol a prestahoval sa po druhej svetovej vojne do Presporka, zalozil fabriku na velocipedy. ale prisiel prevrat a komunisti mu vsetko zabavili a mlady kanondal emigroval do ameriky kde si po navsteve znameho narodneho parku uradne zmenil meno na stylovejsie Grand Cannon Dale :)Po uspesnych rokoch v zamori dostal chut prerazit aj v europe tak oslovil poprednych europskych pretekarov - konkretne M.Rezneho, J.Zdanova a A.Cibulku ci by neboli taki laskavi a nepojazdili trosku na novom kanone :) A kedze vsetci suhlasili , tak sa Kanon dostal aj do europy kde znie uspechy doteraz :)

HAUK :)

Cibo povedal(a)...

Povedal si to uplne presne :-)

Akurat by som este dodal ze Kandondal mal este troch bratov, jeden je nezvestny, druheho zavalilo v Australii v opalovej bani, a potomkovia toho tretieho este stale ziju v Ocovej. Akurat sa prestahovali z horneho konca na dolny ;-)

Btw, Cannondale jazdili u nas take esa ako Gabo Baran, Miso Kunic, Palo Simko a este nedavno Karol Dzalaj.

Nezabudajme, ze Cannondale ma v svojom CV aj hviezda najvacsieho kalibru a tvoj velky sportovy vzor - Mr.STUPI :-)))

Stupi povedal(a)...

Uz som sa zlakol ze ste na mna zabudli :-)

SHOCKER :) povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
SHOCKER :) povedal(a)...

no mal som tu cest vidiet aj Karolov aj Stupiho kanondal ale pri tom pohlade sa mi tisli slzy do oci ale pochopil som ze je to original Kanondal Hand Made in Ocova featuring Zazriva :)

Kajo uz osedlal ine lesenie pod nazvom Kérvelo a na Stupiho novej zavodnej formule model 2009 uz sa od soboty pracuje :)
Ze Stupmajster :) ?

Obavam sa ze ked so stupim vyladime posed a ked obehne mira princika v Batovciach tak Miro spacha samovrazdu tym ze celu cyklistiku odide na prevode 53x12 aby nam vsetkym ukazal jak jazdi : Rajder Od D'Storm :)

Cibo povedal(a)...

...ma tesi ze Mr. Stupmajster vykazuje taky silny progres. Podla mojho nazoru je este dost nevyhraneny - dnes mi posielal obrazky najprv Bianchi, potom De Rosu, a nakoniec este nejaku zvratenost.

Spat ku Kanondalovi - zabudli sme na mojho legendarneho bratranca Maria Cipoliniho, ktory bol lidrom v Saeco-Cannondale. S touto znackou je spojena aj dalsia talianska ikona, Gilberto Simoni, ktory pre Cannondale vyhral zopar peknych etap na Tour.

O Gibovi nabuduce napisem clanok, je to zaujimavy typek s peknym zivotnym pribehom :-)