25. 11. 2008

Sustredko Myjava 2008

Tak a je to tu! Final report z nášho cool sústredka.

Tento rok sa na plaveckom sústredku na Myjave okrem Triklubakov zúčastnili aj Operáci, ale aj cezpoľný Jericho, Miro a Rado. (Myslím že celkm pekné spestrenie programu). Hlavným plaveckým coachom bol pán Valovič. Jeho úlohou bolo vymyslieť čo najzaujímavejšie a najťažšie tréningy. To či sa mu táto úloha pýtala je lepšie sa asi radšej opýtať každého individuálne... ale v každom prípade to bolo určite spestrenie tréningových programov. Vo vode sme sa denne ocitli dva a viac krát, takže sme si chlórovú vodu užili až až. Ale my sme poriadni makači a preto sa nám ušli aj denné dávky suchých tréningov v podaní jedno až dvoj hodinových behov, tímových hier ako basket či futbal, posilovania s medicimbalmi a ťahadlami ale aj vytúženého stečovania. Musím zhodnotiť, že tréneri sa pripravili naozaj zodpovedne na každý jeden tréning a na nudu nebol čas!

Teraz to ale vyzerá že sme len dreli a dreli! To ale nie je úplná pravda. Medzi skoro každým tréningom sme si užívali krásne chvíľky voľna. Každý svoje voľno strávil iným spôsobom uvoľňovania. Izba obývaná Palim, štupim, Matesom, Jančim a Jerichom viedla v sledovaní filmov a serialov asi každý deň. Izba v ktorej sa usídlili rado a Miro bola viacmenej masírovacia miestnosť, v ktorej si biznis neotvoril len Rado ale aj Aťka :) Za zvukotesnými dverami kde sa zabývali Operáci Linda, Janka, Palo.š, Palo.š a Balu veru vôbec netuším čo sa mohlo diať, ale v každom prípade to muselo byť účinné lebo výsledky na tréningoch boli. Nedá sa ale povedať že by Triklubáci na tom boli o niečo horšie. Moja izba, teda Ada, Janka a ja sme trávii náš čas celkom aktívne. Nezaobišli sme sa bez karaoke, balonov, čokolády a rôznych pokusov zemskej príťažlivosti. Ale povedzme si na rovinu, každý bol rád ak si mohol aj počas dňa rošku zdriemnúť:)



No a ešte zopár akčnejších obrázkov......





Záverom poviem len toľko....... možno sme si niekedy ponadávali na to v akej riťke sme a aké užasné 12,5m!! plávame, ale teraz sme ja aj Janka čestne zhodnotili že nám stráááášne chýba naša špinavá, smradlavá a studená izba!!

Dúfame, že dalšie sústredenie bude minimálne také ak nie lepšie!!! :D


3 komentáre:

Jano povedal(a)...

paradne bolo - ked je dobra nalada sa da zvladnut aj na prvy pohlad nemozne:)a na drahu cislo 6. asi len tak nezabudnem:)

Cibo povedal(a)...

Kika, skvela reportaz, vystihla si to podstatne - tvrda makacka ale aj vyborna atmosfera, a centrum vsetkeho diania na izbe c.14

SHOCKER :) povedal(a)...

Tamara mi pisala ze v amerike uz maju trosku sneh...tak som ju poprosil o snehuliaka ale ze vraj toho snehu zas nie je tak moc...
Tak som zalovil v chabych znalostiach angliny a napadla mi myslienka ktora by mohla byt motto na trening napr. na december :
It is not art to create snowman if you have a lot of snow....but to make snowman if it not so much snow - it needs a lot of strong character :)