10. 11. 2008

Exkluzívne interview: Tamara Kozulina

AC: Tamara, first of all congratulations to 2nd place in Ironman Florida. Would you give an interview for Zaxpeed?

TK: No problem.

AC: How does it feel finishing 2nd in Ironman?

TK: I am very happy to be on the podium again. I was already second in 2002 in Austria Ironman and 3d in Ironman New Zealand. I hope one day I'll know how it feels to be an Ironman Champion.

AC: Last year you were 4th in Florida, what did you improve?

TK: I had pretty good swim and bike time both years, but I got my marathon run. Last year I couldn't run that fast, probable because I did two Ironmans in three weeks.

AC: You did amazing performance on the run course. Did you believe you could finish 2nd after you came 5th from bike?

TK: That's my run. I already ran 3.06 before. And this year I was always close to this time. 3.09 in Arizona and 3.08 in Austria.

AC: Did you notice that Marek was getting close to you on the bike? What do you think about his performance?

TK: There was only one spot where we could see each other and I missed him. He had a great bike time. But I not compete with guys :)

AC: What do you enjoy about triathlon?

TK: Pain :) I like to be in good shape and for so many years doing it I really get use to do the sport. And I feel sick without swimming, biking, running or exercising.

AC: Any plans for winter?

TK: I plan to stay in US trough couple winter months. First months plan to do a lot of swimming and running. And at the beginning of February go back to Europe.

AC: When do you come to Slovakia?

TK: As soon, as I'll get visa ;)

4 komentáre:

Cibo povedal(a)...

Aby som nezabudol, Tamara v roku 2000 pretekala na Slovensku - prirodzene za Triklub FTVŠ. Suverennym sposobom vtedy vyhrala Senec Triatlon, a doteraz tam drzi tratovy rekord.

SHOCKER :) povedal(a)...

A s touto uzasnou babou som stravil skoro cely rok po najlepsich pretekoch...no cudujete sa ze som taky namotany na pretekanie? :)

Nie zeby som napriklad s takym stupim nedokazal chodit po pretekoch ale asi by som ho pri prvej moznej prilezitosti zahlusil jeho vlastnym bicyklom :) :) :)

Ale nie...stupi je fajn chalan :)

Aspon takto nadialku :)

Kilo povedal(a)...

No chlapci uz by sme mali prestat s tou motivaciou do treningu ... viac zrat ten triatlon akoho zereme sa uz azda neda... Andrej pekny clanok ... mne sa najviac paci ta cast ked proficky hovoria ze nepretekaju z muzmi... Vid v Almere ked Lucia Zelenkova hovorila KArolovi kedy ho predbehne :))...

Palo povedal(a)...

Preboha to co je za fotku to posledne, dufam, ze to len tak vyzera, ze tam visi...
Inak Marek, uz som teda pochopil preco tak vela pretekov chodis,tak si to uzivajte, ale podobne fotky uz nezverejnujte lebo nebudem moct zaspat:-))