7. 9. 2008

Štart novej treningovej pripravy

Taaaaak po malinkom ale na zazitky bohatom vikende s Mr. Cibkom a Mr. Majkym a bandou Trnavakov v Holandsku -urcite sa k tomu este mnohymi reportmi vratime lebo - ja este stale si triedim zazitky a pocity - s mojim treningovym guru- Matkom Holeckom sme skusili nejak stylovo otvorit novu treningovu pripravu na novu sezonu ktora by mala mat ovela viac ovela zaujimavejsich pretekov ako tato - aj ked nestazujem si ze by som toho absolvoval malo.

Osobne sa moc tesim ze aj Cibko uz konecne pochopil ze sustredit vsetky sily na slovensky pohar je trosku aj strata casu a moc sa tesim jeho spolocnosti na bliziacom sa IRONMAN v Malajzii - sice je to az vo februari - ono sa to fakt nezda ale start je tu naozaj v mihu prdu :))) Takze Cibko, tazko dobyte pozicie na svetovej triatlonovej scene treba obhajit a aspon z lahka prekonat.Ved sme vlastne len zacali, takze uz to moze ist len hore :) vsak?

Aby som sa vratil k pointe, umysel trosku sa rozbehat v tatrach v praxi znamenalo absolvovat 30km okruh - Smokovec-Sliezky dom-Polsky hreben-nejake sedlo co som zabudol jak sa vola, ale bolo veeelmi strme-Zbojnikova chata :)-Hrebienok-Smokovec .......co vraj je pomerne dlhy okruh. Zmakli sme to pod 6hodin a nebyt mojej fobie z vysok a strmin tak to dame aj rychlejsie.

Cele to mal pod dozorom moj Maco, ktory sa na svet kukal a prudko usmieval z mojho ruksaciku. Inak, zbalil po ceste nejaku peknu polsku medvedicu tak dufam ze nebudu z toho nejake alimenty :)

Takze kedze ja teda rozhodne nie som typ do kopcov, trosku sme to asi aj prehnali lebo dnesna mini casovka na 90km v spolocnosti humenskych cyklistov mi prisla ako cibkova 50percentna palenka tesne potom co sme popili moju 75percentnu :) kua chuapi, mne sa este dnes z toho martina klepu zuby :)

Tak tu sedim s pocitom Fantociho po treningu a vravim si, ze zimna priprava zacala pekne z ostra. Vy asi teraz opekate a konzumujete nejake mrtve zvierata na zeleznej studnicke, a pocuvate Majkyho dobre mienene rady do dalsieho fungovania Triklubu. Mozem vam naozaj uprimne a vrelo doporucit:

POCUVAJTE MAJKYHO: ma vas vsetkych rad-mozno aj Stupiho :) a okrem toho on jediny najlepsie a naozaj vie dze ma baran p.....u :)
MAJKY, mam Ta rad :)

A s oslovenim jak ho s oblubou pouziva Capo di tutti capi mr. Cibko :

Boyz 'n Girlz :
Vitajte v zimnej priprave :)

Robte tak aby ked sa Vas senecky-batovsky-nitriansky-suransky-zilinsky triatlon spytal :
" TRIKLUBAK, co si robil v zime??? "
- tak nech mu odpoviete nieco zmysluplne , uplne najlepsie neverbalnym sposobom, najlepsie formou zlepsenych osobakov, priemerov, rychlosti, vysledkov
....hlavne Ty Stupi...a nezer furt...tlsty si az hanba :)

PF 2009 :)

25 komentárov:

cupko povedal(a)...

Pekne fotky,
a inac to sedlo sa vola Prielom :-)

Mates povedal(a)...

a je vo výške 2288m/nm a je tam bars piekne. Krásny príhovor krásneho chlapca. Sľubujeme že sa vrhneme do zimnej prípravy ako sa patrí P.S. Dííík za dres, je kráááásny, bude v nom radosť pretekať..

Cibo povedal(a)...

Krasne a povznasajuce slova ;-)

Po tomto prihovore tiez slubujem ze zimnu pripravu budem brat seriozne vazne. A tiez slubujem ze blicovat z treningu uz budem iba vtedy ked na to budem mat silny dovod ako ze spadne cez noc pol metra snehu a tak.

Tu malajziu davas ako hotovu vec, ja som to bral ako ze burka mozgov a rozhodnutie este iba pride, tak uvidime, zavisi od tej zimnej pripravy. Inac suhlasim, ze sa treba pozerat aj dalej ako Slovensky pohar, len neviem ci prave Malajzia. Lebo v oktobri 2009 su v Australii MS-Long Distance a to prave v Perthe, co je moja srdcova zalezitost, tak uvidime ;-)

Cibo povedal(a)...

Maco si nasiel kamarata?

Stupi povedal(a)...

Maco zrazu aky odvazny, po horach chodit to hej, ale ked mal v Martine skakat ponad ohen, pripadne do ohna tak to nieeee, tomu sa zdrahal.

Kilo povedal(a)...

Marecku pravdu pises nova sezona bola zahajena v kazdom podani, ci na zapade alebo na vychode :). Som rad ze Mato guru ma na teba vplyv tatranskeho profilu .. a vidim potencial maleho neskodneho lobingu este na sneh :P. A z nicoho nic sa vsetci stretneme na svahoch v sviezom tempe.
Prajem vsetkym citatelom blogu Este uspesnejsii vstup do tej novej sezony a snad poucenia z tej starej budu uplatnene.... :))

SHOCKER :) povedal(a)...

CIBKOVI : Maco je velky heterosexual, nepotrebuje kamosov ale poriadnu velku medvedicu :) presne tak ako aj ja :)

STUPMAJSTER : O odvahe by som v Tvojom pripade naozaj moc nerozpraval...v martine si k palenke ani neprivonal..a to len kvoli tomu ze si sa zamiloval?? :)ved prave to trebalo oslavit -lenze na to nemas odvahu :)alebo ano???

CIBKOVI 2 : Malajzia je pomerne ista,beriem to z tvojej strany ako prislub... ja uz planujem co po Malajzii ako to urobit aby som ta ukecal na SOUTH AFRICU v aprili :)

MAJKY : lyze su z mojho pohladu fajn akurat v telke - ale na svahu sa stretnut mozeme - budem ta cakat v bufete, chrumkat rum a smiat sa z madarskych zjazdarov

MATES a CUPKO : co sa tyka sedla PRIELOM - vobec som tam nechcel ist ale Maco siel za nosom a ta medvedica bola za prielomom...co naorobim -hormon je svina :)

Stupi povedal(a)...

Stupmajster k alkoholu pricuchol ale na rozdiel od inych prilezitosti pri tejto cuchal s rozumom. So zamilovanostou to nemalo nic spolocne. Oslavovat som nemal dovod pretoze ma Majky presprintoval v cielovej rovinke po stiahnuti vyse 2 minut. Teda zapijat som mohol akurat tak smutok.

Palo povedal(a)...

Super prihovor, aj dobre komentare. Maca si z martinu moc nepamatam asi som uz chrnel po tom diabolskom pripijani na vitazov:))a tesim sa na dalsie podobne stretnutie...
Takze Maco "vela stastia s medvidicou a dalsimi medvidicami"

Mates povedal(a)...

Stupi, dačo inšie by sa patrilo vymysleť a hlavne sa nehraj na abstinenta.. :O

Anonymný povedal(a)...

Ahojte super - triklubaci. Už dlhší čas sledujem váš blog. Zároveň mi celkovo vrta v hlave váš Štupmajster. Mohli by ste mi niečo o ňom povedať ???

Ďakujem

SHOCKER :) povedal(a)...

Stupi, ved vies ze ta mame radi tak naco ta anonymita :))))))

Stupi povedal(a)...

Pri najblizsej akcii budem veeeela dreva do ohna prikladat ked maco pojde ponad vatru skakat, (Citaj budeme si ho s Cibkom pohadzovat) :-D

Anonymný povedal(a)...

Zdravim vas,

Vcera som pisal a nejakych infoskach o vasom Stupmajstrovi, No dozvedel som sa len viac o vasom macovi. Stale by som hcel nieco vdiet o vasom Stupim, bo sa mi zda ze ho od niekadial poznam .

Milan

Cibo povedal(a)...

Mily Milan, ked sa ti Stupi paci, povedz to rovno, ale inac je ten chlapec uz zadany, baby po nom idu ako osy na med, takze budes mat takzu robotu :-(

Anonymný povedal(a)...

Mily Cibko nemyslim si ze so Stupmajstrom budemmat tazku robotu.
V sak ja viem preco je Stupmajster - Stupmajstrom. :)

Milan

SHOCKER :) povedal(a)...

Mila M
Stupmajster je ako element pomerne komplikovana osoba-ale to uz zrejme vies sama :) Inak povodny cesky serial A JE TO...mal byt obsadeny tromi specialistami na domace prace -ten treti mal byt Stupi- kedze dokaze pokazit aj zeleznu gulu, mal na to skvelu kvalifikaciu

- lenze do tvoriveho procesu zasiahol Majky, a Stupiho jednoducho preplatil, vyssi honorar znamena ze Stupmajster momentalne svoju sikovnost predvadza v Triklube :) Majky ma skratka nos na talenty. To sa musi nechat :)

Dalsi kazisvet, inym slovom -chodiaci pruser alebo ako ja ho zvyknem volat -ZIVY LUDSKY FAKTOR- miroslav P. z trebisova, zase okupuje popredne priecky sikovnosti v mojej SUPERNOVE.

Skratka, tak ako kazde rychle auto musi mat svoju brzdu, tak aj rychlo rozvijajuce sa sportove kluby musia mat Stupiho a Princeznu :)

Kilo povedal(a)...

Milan skus nam priznat odkial poznas nasho Stupmajstra nech sme v obraze :)).Alebo pripadne prispej nejakou krupovidkov s nim , ked ho od niekal poznas....

SHOCKER :) povedal(a)...

PRE MILANA VELKA ODPOVED - KTO JE STUPI :

V nasom klube vsetci piju iba Stupi nie
kazdemu z nas vrta co mu asi je
Ved je taky ako my - krasny,silny, vonavy :)
Preco sa len od nas takto distancuje??

Musime sa Stupka spytat preco nechce pit
mohol by nam jedneho dna pekne zavarit
Vobec s nami nepije, iba vela trenuje
Mozno chce zajst na rok dobre dlhe distancie...

Jedneho dna prezradil nam ze mu nechuti
ze na silny jontak nie je zvyknuty
Len sa Stupko nesmies bat, odpor treba prekonat
nesmies sa ty od nas takto distancovat


Lenze on si od nas nedal poradit
darmo sme ho ponukali nechcel si vypit
Tak sme mu na oplatku, pichli vidlu/karbonovu/ do zadku
Od vtedy je v Triklube zas vsetko v poriadku :)

Cibo povedal(a)...

Dear M:

Marek chcel vyjadrit komplikovanu skutocnost, ze nas Stupmajster je ikona, celebrita, idol dievcenskych srdc. A to napriek mnohym kontroverznym skutocnostiam, ktore uz akosi k tomuto spolocenskemu postaveniu patria ;-)

Inac, tesi ma Tvoja odvaha, rad by som vedel z coho prameni. Mozno vies nieco, co my nevieme, a v tom pripade budem rad ked nam o tom nieco porozpravas.

Stupi povedal(a)...

@Marecek: je pravda, ze dokazem pokazit aj zeleznu gulu. Vyhodou je, ze ty ju nasledne dokazes este predat.

@Milan: divne, ze sa niekto pyta kto je Stupmajster a vzapeti sa vyjadri, ze vie preco je Stupmajster Stupmajstrom. Dost velka odvaha na taketo tvrdenie.

SHOCKER :) povedal(a)...

To bol mily kompliment Stupi :)
Navrhujem komercnu spolupracu - ty budes kazit veci, cim sa naoko znizi ich predajna hodnota a ja to nasledne budem predavat :)
Tazko zbohatneme, kupime si Triklub , Operu, Trnavu , J&T a len tak pre zabavu si kupime aj Levice a budeme jak ti futbalovi magnati :) Zamestname Majkyho ako vykonneho prezidenta, cibka ako financneho maga a raz za dva tyzdne niekde na kajmanoch prekontrolujeme ucty a metabolizmus :)

Ale musis sa naucit chlastat, lebo ked ta zoberiem do parady tak neskoncis s nejakou peknou mulatkou ale s cirhozou :)

Anonymný povedal(a)...

Stupmajstrovi,
Dlho som cakal na tento moment ked kenocne zaruagujes na moju osobu a preukazes svoje guru. Som rad ze si na mna spominas po takej dlhej dobe.
S uctou
Milan

Stupi povedal(a)...

To Milan:
o tom, ze si na niekoho spomeniem sa neda velmi hovorit, ked ide o niekoho koho nepoznam. Takze to nebude ani tak reakovanie na osobu ako reagovanie na nejake kecy.

Anonymný povedal(a)...

Stupmajster,
Vidim ze preukazujes velkost svojho charakteru a je mi strasne luto, ze zapieras na stare casy.