14. 5. 2008

Gunn Rita Dahle

Tento príspevok je pre triatlonových primitívov, ktorí nevedia že Gunn Rita (okrem toho, že dobre vyzerá v plavkách) je víťazka Svetového pohára, majsterka sveta a olympijská víťazka v MTB (ďakujem Mates).

7 komentárov:

Mates povedal(a)...

a dokonca aj olympijska vitazka...si zabudol dodat..

Cibo povedal(a)...

vyhrala už všetko čo sa dalo a je stále #1

SHOCKER :) povedal(a)...

ale ale ....naco glorifikovať kde jaku čuzu co sa zhodou okolnosti asi z dlhej chvile naucila bicyklovat....

myslim ze ste uz zabudli na lyriku Miskovho posedu na tom jeho striebornom obrovi, jeho mohutne vykriky pri castych nastupoch do kopcoch kde nejaka rita gunn smutno kuka na manazera a domestikov...

asi uz ste zabudli na dynamiku miskovych pohybov pri akejkolvek cinnosti a je len blbou zhodou okolnosti ze ho este neobjavil ziadny reklamny agent....

aj ked je mi jasne ze Majkymu by skor sedelo keby ho objavil nejaky producent aspon nizkorozpoctovej pornografie :) :) :)

Cibo povedal(a)...

marek, ked si nedas pozor na jazyk, budem ta musiet cenzurovat :-(

Kilo povedal(a)...

hehhehe no chlapci ste zasa raz rozosmiali ....

SHOCKER :) povedal(a)...

Obet je uz nachystany - cerstve meso z morskej panny :)

I.T.

Cibo povedal(a)...

Aby sme boli presni:

"Norwegian cross-country mountain bike racer Gunn-Rita Dahle Flesjå is probably the best female rider this relatively young branch of the sport has ever seen. World champion in 2002, 2004, 2005, and 2006, plus Olympic champion in 2004, and rarely beaten in her reign as World Cup champion from 2003 - 2006, she has a breathtaking palmares.

Unfortunately, Dahle Flesjå was sidelined for most of the 2007 season with a virus that left her with little strength and on a program of complete rest and recovery. With the constant support of husband and coach Kenneth Flesjå, she has been working her way steadily back to health - just in time to pursue her goals at the 2008 Olympics in Beijing."

Takze uvidime ju aj na olympiade v Pekingu :-)