20. 5. 2008

EP Brno Flash Story

Boli sme tam skoro vsetci - Kilo, Stupi, Pali, Kika, Mirka, Big Andrej, &Mathew, Bizo, + Cibo. To nehovorim o Operakoch a Trnavakoch.

Na zaciatok sme trochu pobludili, potom sme sa nasli. Hned nato sme pekne zmokli a poniektori uz potom len drkotali zubami (zeby Mirka?). Ale vsetci sme si to v zasade uzivali, ako vidiet z fotiek, niektori dokonca viac (vid fotka tyzdna).

Radost nam urobil Palica, ktory si to rozdal s Gavinom Noblem a urobil ho o jedno miesto, v podstate som to chapal tak, ze si ho cely cas kontroloval. Riso vyplaval prvy z vody, potom sa nam vsak na biku vysypal a rozbil helmu (halvna vec, ze sa biku nic nestalo), skoda, lebo sa cely cas drzal v prvom baliku.

Potom Pali porozdaval nejake rozhovory, pozdravil svoj fun-club (vlastne na toto najak zabudol, ale aspon nas chcel osprchovat sampanskym), Kilo vylial Palinovi sampanske na hlavu a vybozkaval ho za nas vsetkych. Este sme si stihhli kupit langose a po ceste domov sme rozmyslali, kolko este musime trenovat. Pri srdci nas hrial pocit, ze v Pekingu budeme mat svojho kona ;-)))))))

Žiadne komentáre: