31. 10. 2008

Florida Warm Up

Maly fotopozdrav z tzv.teplych krajin :) Sice tu nie je teplo ale zase na druhej strane na opalovanie tu nie sme takze ak to vydrzi v tych 20tich stupnoch - co je o 10 menej ako pred rokom - tak by to mohol byt moc pekny zavod....uvidime :)

Dnesok bol moc fajn , pridal sa k nam aj Peto Vabrousek ktoremu sa podarilo nechat si ukradnut komplet penazenku s kreditkami a aj nejakou hotovostou - ale nejakym zazrakom objavil davno strateny sek na 3000usd :))))))) Tak sme trosku pojazdili a poflakali sa po okoli.

V galerii som pridal nieco ako prototyp noveho Cervela P4. Aj ked priznam sa ze mna to moc neoslovilo, mam pocit ze kazdy druhy pretekar tu tie Cervela pouziva azda aj na cestu do roboty :) - doporucujem vsimnut si nad stredovym zlozenim taky vyrez do ktoreho sa vklada specialna nadoba na vodu - vsetko za ucelom aerodynamiky. Taktiez na pohlad chyba zadna brzda - ta je pre zmenu strcena za stredovym zlozenim a je este kryta takym aero krytom -zase za ucelom mensieho odporu :) ....zaujimave riesenie...

Este pripajam pozdrav od nasho CS-SK-UKR-USA kolektivu....ozveme sa coskoro :)
ps- hostiacu krajinu zastupuje nasa kamoska Teresa ktora nas dosla kuknut z Jacksonvillu z vychodu floridy....

Inak - Jacksonville je zaujimave mesto...hlavne menom.....hutam po kom to asi pomenovali :)

7 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Chlapci držte sa !! Filo cítim, že teraz budeš neuveritelne rýchly Marek uži si svoju formu a Metaxa až po závode :-)AO

Cibo povedal(a)...

Marek, zajtra je tvoj den! Vsetko vyjde tak ako si zelas. Voda 22, vzduch 20C, mierne pod mrakom, fukat bude do chrbta. Zaplaves si osobak, na bajku sa pohras so supermi, a beh bude jedna parada.
Predaj vsetko co si za sezonu natrenoval. Tesim sa na tvoj velky vykon!

Šašo povedal(a)...

pekne clanky sa tu objavili v poslednej dobe. keep it up...marek, filo, do toho!!!!:)

Anonymný povedal(a)...

Filip, ty budes zavodit z desiatkou v predu a disk v zadu???? Tam nefuka alebo si taky zdatny?
Sa pytam, bo na buduci tyzden tam budem zavodit na 70,3 a stale neviem ake kola si zobrat ale ta desiatka v predu by som asi neriskoval.
Miso Bucek

Anonymný povedal(a)...

a, prepac, zle som si vsimol to je Mr vabrousek s tym extra vystrojom. Preto lebo som niekde cital,,ze aj ty budes jazdit na tom novom Author TT.

Anonymný povedal(a)...

to-miso - fuci tu celkom zaujimavo ale kazdy den je to ine takze pokial utocis 40km priemer tak by ti ten dist mohol pomoct...osobne by som skor doporucil 808rafky alebo nejake loukote...my sme tu na pobrezi a fuci tu od mora...vo vnutrozemi to bude ine takze asi s diskom problem nebude....

marek

Anonymný povedal(a)...

cau. to miso b.
ja idem v predu hed tri, vzadu diska. kto sa boji nesmie do lesa. :)
filip von Bahnhof