13. 10. 2008

S Peťom Vabrouškom o všetkom možnom

Poprosil som Peta Vabrouska, v tejto chvili sediaceho v lietadle - smer Europa ci by si nenasiel par chvil na par otazok pre nasu TT komunitu, tak mi pocas navratu z Havajskeho raja odpovedal na par otazok - nezostrihane mini interview je tu :

Zaxpeed: Aku muziku pocuvas pred pretekom na havaji a aku po pretekoch :) - mam namysli ci sa radikalne meni zaner.
P.V. : Muziku vlastne posloucham jen jako doplnek pri poslechu zpravodajskych stanic (Radiožurnál). Nemam nijak vyhraneny vyber a poslechnu si cokoli. Zda je to pred zavodem nebo po nem nehraje roli. Rad si poslechnu Nohavicu, Maxim Turbulenc,...

Zaxpeed : To ze toho skonzumujes kvantum je vseobecne zname - v Almere som to aj videl :)- ale co je najvacsi "bordel " aky si dokazal do seba dostat este pred zavodom - asi zrejme nejake husenice a chrobaky niekde v azii kde neziju kravy ani iny dobytok /nemal som na mysli bryndu/ :)
P.V. : Rozhodne bych zahranicni kuchyni nenazyval "bordelem", jakkoli se muze lisit od nasich zvyklosti! V Malajsii nebo Cine jsem si pred zavodem i po nem s chuti dal kdejakou smes vyzivnych potravin, nad kterou by kdekdo ohrnoval nos:-) Casto plati neprima umera - cim hur to vypada, tim lip to chutna!

Zaxpeed : Co robi Tvoj syn pocas pretekov ked sa mu nechce kukat jak sa jeho tata trapi s dalsimi blaznami na trati.
P.V. : To se mu nechce nikdy a ani se mu nedivim. Ja startuji v 7 rano. Verča s Filipem vstávají kolem deváté, jedou se třeba projet na parník a na mě se přijdou podívat obvykle v průběhu maratonu. Je to tak lepší, než trpět devět hodin u trati... Cílovou rovinku si se mnou ale Filip vždycky rád užije.

Zaxpeed : Pamatas sa na tie stripterky pred rokom v Paname? sam som si jednu trosku - prevetral aspon narychlo - co si podnikol ty? resp. co si chcel s nimi podniknut - keby ze budu v cieli ?
P.V. : Omlouvám se, ale at ve sve pameti patram, jak patram, tak si zadne stripterky v cili nepamatuji. Asi jsem byl tak prosity, ze mi to uniklo nebo jsem to povazoval za halucinace... Nemas fotky:-)?

Zaxpeed : Aky je tvoj osobny nazor na arachnofobiu :)) ? pripadne ine fobie -----napriklad PARAFOBIU- ktoru si sam v Almere vymyslel? :))
Mohol by si priblizit citatelom blogu jej podstatu??
P.V. : Parafobie je tusim chorobny strach ze stretu s ostrym paraganem:-) Arachnofobie pak asi bude strach z konzumace pavouku, ale vzhledem k tomu, ze pavouci obsahuji hodne uzitecneho chyninu a k tomu hned pet paru stehynek, tak touto nemoci skutecne netrpim:-)

Zaxpeed : Nechcem ta uz moc zdrziavat od regeneracie tak len poprosim o male pozehnanie pre nasu partu
P.V. : Pratele a nepratele, pokud se venujete triatlonu, tak si ho uzivejte alespon jako ja a pokud ne, tak si tady o nem alespon obcas neco prectete!

Hawaii exclusive by Petr Vabrousek :)
- ridim zdarny prubeh Parade of Nations na Alii Drive

- cesky tym
- slovensky tym

- mistni fanousci zavod bedlive sledovali

ALOHA :)

2 komentáre:

Cibo povedal(a)...

Ked lovim v pamati, Petr bol na Havaji uz niekolkokrat okolo 30.miesta. Tohtorocna 32. priecka je potvrdenim, ze Petr Vabrousek = absolutna svetova elita, takze gratulujem!

Btw, vdaka za exkluzivny rozhovor pre Zaxpeed :-)

Kilo povedal(a)...

Mozno iba doplnim tento netradicny clanok o tradicne informacie ktore si viete najst tu :http://www.petrvabrousek.eu/cz/kategorie/osobni-udaje.aspx