20. 8. 2008

Žilina šprint TT

Šprint v Žiline bol pre naše babuľky hlavný pretek sezóny. - V juniorských kategóriách sa rozdávali majstrovské tituly, na ktoré si mohli siahnuť aj Mirka, Kika aj Janka. My ostatní sme si prišili hlavne zapretekať a pridať nejaké body do Slovenského pohára. Všetci sme boli zvedaví na nové trate pri Vodnom diele Žilina.

Preteky vyšli výborne hlavne Mirke: Z vody vyliezala s prehľadom ako prvá žena (celkovo 17. v elite kategórií vrátane mužov!), ale to ma až tak neprekvapilo, lebo plávať to ona vie. Čo ma všaj príjemne prekvapilo bolo, že výborne zajazdila bajk, chytila sa hlavného balíka, kde som bol aj ja s Mišom. Kopček, kde teoreticky mohla odvisnúť, jej nerobil problémy, vydržala aj všetky pokusy o roztrhanie balíka a nakoniec z toho bol priemer 37,7 km/h = nicht schlecht, Mirka :-) Tuším sme tie Dlhé Diely nejazdili nadarmo ;-)

Na záverečnom behu už sily trochu chýbali a prvá Barbora jej o nejakú tú minútu ušla, ale čas 01:06:49 je naozaj výborný a 2. miesto na M-SR v premiérovej triatlonovej sezóne je absolútne skvelé!

Nechcem zabudnúť na Majkyho, lebo ten ma tiež prekvapil výborným bajkom (Mišo, keď si sa dostal na špicu, ťahal si ako zver!) a celkovým 19. miestom v Elite mužov. To všetko iba 2 týždne po Ironmanovi v Nitre a z plnej prípravy na majstrovstvá sveta v Almere.


Btw, na severe Slovenska sme boli od piatku: Na Mišovej chalupe v Demänovej sme ľahko potrénovali, zahrali si biliard, pozreli Vrbické pleso a psychicky sa pripravovali na Žilinu. Babuľky to využili po svojom a opäť nahodili novú farbu vlasov - fialová ma tentokrát neočarila, ale teším sa čo bude nabudúce - zeleno-žltý melír? :-)))



(Photos courtesy of Janka and www.operateam.sk)

11 komentárov:

Kilo povedal(a)...

Preteky to boli ako mali byt... endorfin isiel a emocie isel s kazdeho a vsetky tri nase babulky preukazali kde s nimi treba ratat v buducom rocniku .
Janka, Kika, Mirka dakujem vam za skvelu uvodnu triatlonovu sezonu v roku 2008. A tesim sa na tu v roku 2009.
kilo

Mates povedal(a)...

Miškov výraz tváre pri behu je ako hladný lev ktorý zbadá zdochlinu a valcuje všetko pred sebou... cool!

Cibo povedal(a)...

=== Majki the Lionhearted ===

Jano povedal(a)...

Pekne ste sli - tesim sa na pozezonne vyhodnotenie:-)

Mates povedal(a)...

Janko ty beťár jeden a pokušiteľ.... hii´k :P

Cibo povedal(a)...

Kilo, ako hovoria chlapci, treba uz naplanovat ukoncenie sezony, ako to vidis?

Stupi povedal(a)...

Pokial sa nemylim tak Jancimu konci sezona az po poslednom duatlone :-)

Cibo povedal(a)...

ako poznam janciho, bude suhlasit aj s dvoma zavermi sezony ;-)

Stupi povedal(a)...

Len aby takto sezonu nekoncil kazdy tyzden

Jano povedal(a)...

chalani toto tu nerozoberajte - nasi si citaju tuto stranku co si pomyslia:-)) kedy teda vyhodnocujeme?:-)) a inak suhlasim my s palim uzatvarame triatlonovu aj duatlonovu - zacnem na rok rozmyslat asi aj o biatlone, kvadriatlone a samozrejme akvatlone - ze Pali:-)

Anonymný povedal(a)...

Gratulujem k vysledkom, ste super, vsetci.
Adam (SWE)