5. 4. 2008

Silny pozdrav z Arizony

Drahi bratia a sestry v kristu... alebo ako my - arizončania hovorime - drahi bratia a sestry v KRISTLU :)


Po šmišnych 20hodinach trtkania po lietajucich autobusoch spoločnosti Delta Er-lajnos som s potešením zistil že nie len že si dovolili práve na moj let nasadiť tie najstaršie , najodpornejšie a najdebilnejšie sa usmievajúce letušky - no ak sa tá geriatria dá vobec nazvať menom aerolinky som s potešenim zistil že moj naleštený oř Plasma vybavená najnovšími doplnkami ktorých cena dosahuje DHP Sabinova - skratka oddrbali mi to....sedim tu smutný, spomínam na krásne kolo a hútam kde zoberiem 10.000usd na nové.


To nám to krásne začína. V podstate jedinou pozitívnou vecou na celom dni bolo to že som strávil úžasnú cestu na švechat s Jose Szabom čo mi dalo dostatok energie na to , že som jednak zvládol v pohodičke let, jednak že furt naivne verím že sa mi plasma vráti, a nakoniec aj na to , že som mal veľké problémy s prehnanou erekciou počas letu z Atlanty do Phoenixu :)- mal som voľné nohavice tak som sa musel silno premáhať a myslieť na najodpornejšie veci aby to na mne nebolo poznať....
no, aj toto su príznaky stresu z následujúcich prípravných dní pred IRONMAN ARIZONA 2008.


Jožo, neber to osobne :)

1 komentár:

Cibo povedal(a)...

no worries, Marek, to nejako rozdychas, bike ti pride zajtra vecer, predpokladam ze este caka oprety o turniket niekde v Atlante, to je s Deltou taka obycaj. Btw, co sa tyka letusiek, americke aerolinky su tym povestne, navyse Delta je uz nejaky cas v ochrane pred bankrotom, takze ine sa ani cakat neda. Tak si to uzivaj a ukaz co si cez zimu nabehal, ako som pozeral startovnu listinu, tak tam skoro nemas konkurenciu ;-)