8. 4. 2010

WHATS NEXT?

Report z chorvatska? .............kaslat na to.............zaujimavejsie je to co pride...a ze to pride je uz dnes takmer iste, hoci dlho dlho dlho mi trvalo rozhodnutie ci sa do Port Elizabeth vybrat. Zvlast z ekonomickych dovodov....ale penaaze boli aj budu a hoci nie su, ideme s Jozinkom do toho....koniec koncov nie je umenie cestovat ked na ucte si dolare davaju shockera s eurami a naopak :)haha :) ...........a pritom sa nekontrolovatelne rozmnozuju...


Teda po dlhsom vahani - aj zo zdravotnych dovodov - zranene lytko sice neboli ale visi na domnou jak za gule zaveseny damokles aj s jeho sablou, tak tentokrat to bude musiet ist bez bezeckeho treningu. Nabicyklovane vdaka Miskovi Vargovi a jeho triklubackej tlupe je dobre, naplavane trosku menej ale to dobehneme vdaka Orlicakovi v dostatocnom mnozstve a beh teda bude otazka stastia... bude to musiet ist, nepojde to iba ak by to fakt neslo :)
Takze tentokrat Matko Holecko ma pohov, ziadne rady, pojdeme do toho IM bez behu :)
Nie je sa na co setrit, IM Lanzarote v nedohladne a rakuske pol-ajrony budu v tomto smere skoro az oddychovou zalezitostou, hoci sa tesim jak sa na rakuskych tratiach stretnem si spolubojovnikmi - udatnym a nebojacnym Palkom Namerom, hyperakcnym hammerom utocneho typa Janci Roziakom, Sv. Janom krstitelom chorvatov a Levic Kralom ll. -Stupim ktory u mna ma naviac privlastok - Killer from Stara Lubovna :)))))))
........cim som myslim nakoniec predsa len dal silny report z chorvatska :) ...detaily su nepodstatne :)

Joj,...dobre to bolo :) Nabuduce ich utopime vsetkych :)

Žiadne komentáre: