17. 6. 2010

Velke odhalenie v Supernove - VRABELMAN

Vazeni priaznivci tohoto blogu. JE TO TU. Podarilo sa mi po dlhom a tazkom patrani odhalit nieco totalne neobycajne. Pohladom do minulosti, pohlad na sucasnost a nahliadnutie do buducnosti - za pomoci kamaratky vestice DIADORY a jej tarotovych kariet v kombinacii so sklenenou fit-lobdou sa mi podarilo objavit genezu vyvoja noveho supermana na svete.

To ze sa Jozinko Vrabel este nestal hrdinom komiksov a dobrodruznych romanov, je len naozaj otazka casu - skor ci neskor hrdinovia typu - Superman, Batman, Spiderman, a ini zmrdi ktori sa hanbia za svoj nadpozemsky povod a tajne sa tvaria ako kancelarske krysy zatial co poveceroch namiesto kukania hanbatych filmov, nahanaju svoje ego po strechach najzvrhlejsich miest na svete............cha....zatial co Jozinko - povodom z planety New Oakville /volne prelozene Nova Dubnica/ svoj povod nie len ze neutajuje - naopak je naneho este aj hrdy.............sam neviem preco :)

Mozem bilancovat prvy polrok vzajomnej spoluprace a co som o postave a osobnosti J.V. zistil je jeden - prvy -a asi aj najzavaznejsi fakt. Zatial co Jozinko sa tvari ako maly, husty, zilovaty chlapec, ja som odhalil ze jozo ma vlastne 198 cm vysku a 95kg....................akurat priroda ho zozipovala do mensej verzie aby sa vosiel do mensieho domceka, do mensieho auta, na mensi bicykel, aby mal mensi neopren, ........ale priroda -vo svojej genialite nezabezpecila zozipovanie jozinkovho zaludka/metabolizmu.
Tam sa ale maticka priroda trosku sekla pretoze jozinko ma spotrebu jak Cadillac Eldorado. Viem o com hovorim, videl som tom parkrat, keby ze verim na reinkarnaciu, v buducom zivote sa jozinko narodi jak Godzila - a zozerie aj to co by za normalnych okolnosti zozralo jeho :)
O pravdivosti mojich slov sa da presvedcit na fotodokumentacii z dob kedy este nebol zapocaty proces zipovania jozefoveho slovutneho tela :)

Proces zipovania vsak mal naozaj velmi vysoke uspechy, lebo z tohoto balvana na fotkach sa podarilo vysekat naozaj skvostny symbol anatomie, co priznam sa trosku zavidim. ale aj mne sa to skor ci neskor podari. Kazdopadne z jozinka sa stava pomaly ale isto triatlonista- aj ked len telom - lebo co pocuvam co vsetko trenuje, a jak sa chudacik malinky trapi na treningoch, zjavne este nepochopil o com triatlon je.........................trening to teda rozhodne nie je :) ale nechajme ho, ved on vyrastie /snad/ a pochopi :) ALE KAM TO VSETKO SPEJE? CO POSEPKALA VESTICA? .................TAK TO SA PODRZTE.....lebo mna to skoro zabilo.................

BRATIA A SESTRY - neserte Vrabela lebo s Vami sakra zatoci... :))))))))


MYSLIM ZE TIETO OBRAZKY NAOZAJ NEPOTREBUJU KOMENTAR. /podotykam ze naozaj sa nejedna o ziadnu fotomontaz :)

1 komentár:

farki povedal(a)...

...to je vúúl,kaviarove tousty :-)) No jo Mareček.Pred ním nikto neutečie.On odhalí aj prst v riti.
Držte sa.Aleš