17. 6. 2010

Velke odhalenie v Supernove - VRABELMAN

Vazeni priaznivci tohoto blogu. JE TO TU. Podarilo sa mi po dlhom a tazkom patrani odhalit nieco totalne neobycajne. Pohladom do minulosti, pohlad na sucasnost a nahliadnutie do buducnosti - za pomoci kamaratky vestice DIADORY a jej tarotovych kariet v kombinacii so sklenenou fit-lobdou sa mi podarilo objavit genezu vyvoja noveho supermana na svete.

To ze sa Jozinko Vrabel este nestal hrdinom komiksov a dobrodruznych romanov, je len naozaj otazka casu - skor ci neskor hrdinovia typu - Superman, Batman, Spiderman, a ini zmrdi ktori sa hanbia za svoj nadpozemsky povod a tajne sa tvaria ako kancelarske krysy zatial co poveceroch namiesto kukania hanbatych filmov, nahanaju svoje ego po strechach najzvrhlejsich miest na svete............cha....zatial co Jozinko - povodom z planety New Oakville /volne prelozene Nova Dubnica/ svoj povod nie len ze neutajuje - naopak je naneho este aj hrdy.............sam neviem preco :)

Mozem bilancovat prvy polrok vzajomnej spoluprace a co som o postave a osobnosti J.V. zistil je jeden - prvy -a asi aj najzavaznejsi fakt. Zatial co Jozinko sa tvari ako maly, husty, zilovaty chlapec, ja som odhalil ze jozo ma vlastne 198 cm vysku a 95kg....................akurat priroda ho zozipovala do mensej verzie aby sa vosiel do mensieho domceka, do mensieho auta, na mensi bicykel, aby mal mensi neopren, ........ale priroda -vo svojej genialite nezabezpecila zozipovanie jozinkovho zaludka/metabolizmu.
Tam sa ale maticka priroda trosku sekla pretoze jozinko ma spotrebu jak Cadillac Eldorado. Viem o com hovorim, videl som tom parkrat, keby ze verim na reinkarnaciu, v buducom zivote sa jozinko narodi jak Godzila - a zozerie aj to co by za normalnych okolnosti zozralo jeho :)
O pravdivosti mojich slov sa da presvedcit na fotodokumentacii z dob kedy este nebol zapocaty proces zipovania jozefoveho slovutneho tela :)

Proces zipovania vsak mal naozaj velmi vysoke uspechy, lebo z tohoto balvana na fotkach sa podarilo vysekat naozaj skvostny symbol anatomie, co priznam sa trosku zavidim. ale aj mne sa to skor ci neskor podari. Kazdopadne z jozinka sa stava pomaly ale isto triatlonista- aj ked len telom - lebo co pocuvam co vsetko trenuje, a jak sa chudacik malinky trapi na treningoch, zjavne este nepochopil o com triatlon je.........................trening to teda rozhodne nie je :) ale nechajme ho, ved on vyrastie /snad/ a pochopi :) ALE KAM TO VSETKO SPEJE? CO POSEPKALA VESTICA? .................TAK TO SA PODRZTE.....lebo mna to skoro zabilo.................

BRATIA A SESTRY - neserte Vrabela lebo s Vami sakra zatoci... :))))))))


MYSLIM ZE TIETO OBRAZKY NAOZAJ NEPOTREBUJU KOMENTAR. /podotykam ze naozaj sa nejedna o ziadnu fotomontaz :)

6. 6. 2010

Half Ironman Czechman Melice

Neskutocnu rychlost som sa rozhodol prejavit pri napisani Czechman-story 2010 a to hned z dvoch dovodov .....prvy - velmi rad by som partakovi Jozefovi V. - poprednemu triatlonovemu blogerovi a publicistovi ukazal ako sa prikladne staram o informacny servis po pretekoch. A druhy dovod..... rad by som jozovi odkazal takto verejne ze je absolutne nemyslitelne posunut rodinne zaujmy nad zaujmy triatlonu :)))))) a namiesto toho aby v sobotu robil zle do Dzalaja , Vabroucha, Zadaka, Dvoraka, Matulu a podobnych baletiek v Meliciach - tak sa radsej vybral na nejaku konfirmaciu nejakeho clena pre triatlonovy svet nepodstatneho klanu Vrabelovcov.

KONFIRMACIA - v mojom chapani znamena - potvrdenie - ako ked mi potvrdia start na Ironman Sobrance, alebo mi potvrdia letenku do Vysnej Niznej na 45.kolo oblastnej triatlonovej ligy...alebo tak podobne :)....V com potvrdzovali Jozovho pribuzneho vie len sam Jozo, potom ten co ho potvrdzoval, a ten ktory bol potvrdeny... a este mozno samotny J.C. /v skratke Jesus Christ/ :))))lebo pravdepodobne sa jednalo o nejaky ritualny klerikalny obrad kde v mini dedinke nedaleko Novej Dubnice ktora je inak totalne nepodstatna pre svetove dejiny -s vynimkou toho ze dala svetu popredneho pretekara J.V, - tak tam asi zarezali najtucnejsieho barana a urcite urobili s jeho krvou nieco uchylne na ukor Jozovho pribuzneho :)))) Povedal by som s humorom ktory rozhodne nie je na mieste ze Jozinka treba vytrhnut z pazurov jeho rodiny a vratit ho do triatlonoveho kolobehu lebo nebavi ma chodit po pretekoch osamote.........a vraciat sa s Andrejom Orlickym s ktorym som cestou z Czechmana absolvoval pomerne dramaticku vymenu nazorov :))))))

Kazdy relativne triezvo rozmyslajuci clovek by sa spytal, o com som sa uz len ja -clovek co pozna Andreja snad 20rokov,mozno viac, mohol s nim hadat...........ha....a on so mnou :)))))

Predmetom nasho silneho a nebojim sa povedat aj vysoko intelektualneho sporu bol na cyklistickej casti Czechmana leziaci zivocich ktoreho pohryzol nejaky viac tonovy dopravny prostriedok....jak hovori Jozo Vrabel - nejaka vyssia moc mu zmiesala hlavu s riťou a ani po trojnasobnom prejazde okolo /naschval som spomalil pocas pretekov/ sa neodvazujem povedat co to bolo za tvora - teda este kym neutrpel zranenia nezlucitelne so zivotom................. A tu vznikol nas spor - mam pocit ze uplne prvy v zivote :))) Andrej sa dusoval ze to musel byt zajac - no hovorim si v duchu - zajac by to teoreticky mohol byt, ale len v pripade keby bol tesne pred smrtelnou nehodou skonzumovany liskou alebo vlkom.........ale tuto verziu Andrej nebol ochotny pripustit a tak sme viedli niekolko km debatu o tom co to mohlo byt za animala......... :))))))

V tejto chvili mozem len povedat ze hadka skoncila patom - teda nikto nevyhral , nikto nebol porazeny, Andrej obhajoval svojho XXL zajaca - teda priznam sa ze velkeho zajaca som uz videl - mam o nom aj na Facebooku album - kamos takeho zajaca ma - plemeno Belgicky obor - stoji to 400eur a ten kamos ho naozaj nekupil na paprikas, ale aby ten jeho zajac robil vela a silno lasku do nejakej belgickej obryne aby narobil vela belgickych obrikov a kazdeho za 400eur bez dph..... nic proti - U nas v Udavskom sa biznis-fantazii naozaj medze nekladu :)))))) Ale predstava ze aj ked v cechach je vseobecne vyssia zivotna uroven aby po lesoch a hajoch behali zajace za 400eur je naozaj hodne pritiahnuta za uces........:)))))))
Takze aj ked mam Orlicaka naozaj prudko rad, myslim si ze na ceste to nebol zajac ale nejaky zoologicky mix -mackopes krizeny s vlkoliskou........a kedze to po stretnuti so smrtiacim dopravnym prostriedkom uz nemalo hlavu - podobne jak ta krasna moslimka co mi o nej Karol Dzalaj rozpraval ze vraj videli kdesi ked utocili na Bagdad-.-....., no vypadalo to ze to namixoval priam samotny DJ Tiesto vo velkom silnom aute :))))))
ale uz o tom nehovorme :)

Co som to vlastne chcel?.........
jaaaaaaaaj,....Czechman Melice... naozajstny triatlon......
....nooooooo vyhral Vabrouch, co aj mna prekvapilo, lebo tento ufonec prisiel na start snad priamo z letiska kam priletel z IM Brazilia....ja by som po takomto brazilskom gulervucom vykone a dlhom lete domov nedokazal bez cudzej pomoci ani lezat....nie to este dat shockera 300pretekarom co skoncili za nim.....VELKY RESPEKT PETO...a nekecaj ze to je len preto ze behas v SLS3 a plaves v BLU SEVENTI.......lebo tiez to skusam a dajak sa nedari......... :)

Ja som si to uzil uplne krasne, velmi prijemny treningovy dnik, hoci cas a umiestnenie vooobec nehovoria nic pozitivne - skor to bol z vysledkoveho pohladu tazky prepadak, nemozem nespomenut len to ze som sa zase nieco o sebe naucil - a tato prijemna seria 4half ironmanov za 4tyzdne mi dala viac nez som povodne cakal, velikansky kus prace a doobra priprava na to IM peklo co nas s jozinkom caka...........

Ale pred tym este snad dame s Matkom Holeckom pol ironman v madarskom ORFU a vela plaveckych treningov s odbornikom na stredoceske zivocichy -silnym zoologom Andrejom Orlicakom - koniec koncov ked uz z takeho kulturistu ako je Matko Balaz alebo zo Strasidelneho Tomasa dokazal urobit pretekarov najlepsej kategorie -tak hadam to s nim nebude take zle po odbornej stranke :)))))))

No jak sme hovorili na vojne /na ktorej som nikdy nebol/ POCKAME A UVIDIME :)