26. 2. 2008

Polmaraton

Dolezita sprava. Dna 30.marca (dufam, ze som si dobre pozrel datum) sa bude v Bratislave konat maratonik. Bol by som velmi rad, kebyze to pojmeme ako kvalitny trening a zucastnime sa tohto podujatia v co najvacsom pocte. Teda samozrejme bezali by sme len POLOVICNU trat, takze ziaden strach:)

Pre tych, ktori sa na to naozaj necitia, mozu ist o den skor tzv. hobby beh, ktory ma len 5km a bezi sa cez centrum, Sad J. Krala atd. Prideme vas povzbudzovat. Uzurpujem si vsak pravo veta co sa tyka finalneho posudzovania toho, na ktoru disciplinu pojdete:)Ilustrujem na priklade: Ked mi Andrej pride povedat, ze on sa neciti na polmaraton, tak mam pravo mu to zamietnut:)

Na stranke http://www.bratislavamarathon.com/ sa mozete online zaregistrovat, aj zaplatit startovne. Je este pomerne dost casu, ale hodil som to sem uz teraz, aby sme sa k tomu pomaly mohli zacat vyjadrovat, kto pojde a kto nie (dufam, ze taky sa ani nenajde). Inac co sa tyka toho polmaratonu, chcem aby sme to isli pohodovym tempom. Ziadne tycky v cieli a podobne. Tak tolko k tomu zatial. Reagujte:)

Hoj

Dievcata a chlapci,

chcem vam len popriat pekny zvysok tyzdna a dobre si zatrenujte. Zajtra odchadzam na 5 dni na Chopok, takze cez vikend na vas apelujem, aby ste si sli individualne zabehat. Pripadne, ak bude takto pekne tak vytiahnite aj bike, korcule, cokolvek, ale hlavne sa hybte:)Zdar

22. 2. 2008

Cez vikend dva treningy

Zdravim vas,

cez vikend klasicky prichadza cas trochu si zabehat. Kedze niektori mozno nemozu ist v sobotu na trening, tak som sa rozhodol ponuknut dve moznosti. Kto chce moze ist na obe:)

Takze prvy beh sa kona v sobotu o 10:00 na dlhych dieoch (klasika, konecna). A druhy beh v nedelu o 14:30 pod cervenym mostom na zeleznej studnicke. Rozhodnite sa pre ktory termin chcete, ja Vas budem cakat na oboch. Majte sa.

19. 2. 2008

Foto z atletickeho mitingu

TAKZE ZOPAR FOTECIEK ZO VCERA :)

10. 2. 2008

Čo robí Peter Mosný

Ahojte,

Iste sa vám všetkým v hlavách motá myšlienka kto je to Peter Mosný / podľa spoločných e-mailov / a kde vlastne je ked ho vôbec nevidno na naších tréníngoch.

Kedže mi teraz len trénujeme a pomali sa chystáme na triatlonovú sezónu tak náš člen má tu svoju pekne rozbehnutú. Tiež je triatlonová ale s malým prívlastkom zimná.

Peter Mosný je čerstvý vicemajster európy v ZIMNOM TRIATLONE.

Peter dovoľ mi aby som ti touto formou pogratuľoval k vynikajúcemu výsledku v ťažkom preteku ......

Ola

Chcem podakovat dnesnym zucastnenym za vyborny trening na zeleznej studnicke. Myslim, ze ked takto budeme behavat pravidelnejsie, tak nieco z nas bude:)

9. 2. 2008

Len pre istotu

Tak beh sa nakoniec nekona, aj ked to vsetci zrejme vedia, ale len pre istotu este hovorim.caute

8. 2. 2008

Beh

Vsetkym behuchtivym sa dava na znamost za zajtra - sobota sa kona beh o 10:00 na konecnej zastavke autobusov 32, 33 (kuklovska). Tesim sa.

6. 2. 2008

Triklub

Viete ze triclubov je uz vela ? :) skuste si do googlu hodit tri club a uvidite aj loga aj pretekarov atd... :). mozno by tam bolo dobre dat triklub bratislava...

5. 2. 2008

Bozkávam paščeky moje sladučké

Prave som sa prehryzlo cez kalendar a zistilo som ze velka noc - ano ten termin kedy Michal V navyzsi zakladne imanie zo 107kg na 112 kg :) vychadza toho roku na 23.marec.


Pred rokom sme s Andrejom absolvovali mimoriadne prospesny pobyt v Chorvatsku v tom tyzdni kedy sa velka noc odohrava - prace uz je menej, da sa teda celkom v pohode ujst - typoval by som to na odjazd z Prešporka v stredu - presun na Plitvice na 2dni, tam sa da vela utekat po peknom terene a aj na kole to tam ide - potom presun k moru - pred rokom sme boli v Primoštene , tentokrat mozno Makarska ale je to samozrejme otvorene navrhom.


Navrat asi v ten utorok co bude po velkej noci.


Naklady nie su nijak zvlastne, skor by som povedal ze tu na slovensku prechlastam viac nez v HR.


SILNO CAKAM NA VASE PRIPOMIENKY, NAVRHY, NAMETY NA TVORBU NAPOJOVEHO LISTKA.


-zrejme hned po chorv. odlietam na ironman Arizona takze na 99percent velku noc aj s andrejom stravime - verte mi, niet lepsej psychickej pripravy ako je v nasej spolocnosti :)


Vsak Cibko? :)

3. 2. 2008

Plavecke treningy

Caute,
Od februara cize zajtra sa treningy posuvaju.
A to so 7 rano na 6 rano.
Rekapitulacia kedy su ranne treningy:
Pondelok
Utorok
Stvrtok
Piatok
a stretavame sa o vzdy o 5:45 na bazene v kroji....
Tesim sa na vas
kilo vas trener